Знаме на европейския съюз магазини

Знаме на европейския съюз магазини

знамена на европейския съюз

Знаме на европейския съюз
Знаме на европейския съюз

Знаме на европейския съюз може да закупите от различни места. За Вас сме подбрали няколко магазина за знамена, които предлагат и знамена на ЕС в различни размери – от най-малки за кола и за бюро до най-големи за външна употреба. Знамето на европейския съюз представлява 12 златисти звезди на тъмно син фон. Звездите са подредени в кръг с еднакво разстояние една между друга. Звездите символизират идеалите за единство, солидарност и хармония между народите в Европа и не отговарят на броя на страните членки.

Магазини за европейски знамена

Европейски знамена може да закупите от следните магазини:

Flagove.com – онлайн магазин предлагащ висококачествени знамена на европейския съюз – Предлагат печатани знамена на ЕС, знамена с бродирани и с апликирани звездички от по-големите размери, както и хартиени знаменца за бюро или носене в ръка.

Znamenabg.com – в този магазин може да намерите както знамена на ес с висококачество, така и по-евтини такива на достъпни цени. Те също предлагат голямо разнообразие от размери и видове изработка на европейските знамена.

Znamena-flagove.com – онлайн магазина предлага евтини знамена на европейския съюз. Сайта е предимно ориентиран в ниския ценови клас за предлаганите от него знамена. Може да намерите в различни размери знамето на европейския съюз.

Ofertata.me – сайта предлага разнообразни продукти сред които и знамена. Предлаганите европейски знамена са два вида: по-евтини и от по-качествен и скъп плат. Може да изберете желания размер и да ще видите цените им.

Tiktak.bg – този сайт е за безплатни обяви, но измежду тях има и обяви за знамена на ес от различни търговци.

Podobro.com – онлайн магазин за разнообразни и интересни идеи за подаръци. В сайта и предлагат и няколко модела относително евтини знамена на европа.

Грабо.com – сайт с изключително голямо разнообразие от предлгани стоки. Измежду множеството предлагани стоки може да намери и знамена на евросъюза.

Знаме на европейския съюз

Историята на знамето започва през 1955 г. Съветът на Европа, който защитава човешките права и подпомага европейската култура, приема настоящия дизайн на знамето за официален флаг. През следващите години Съветът на Европа насърчава нововъзникващите европейски институции да приемат същото знаме.

През 1983 г. Европейският парламент решава, че знамето на Общностите трябва да бъде знамето, използвано от Съвета на Европа. През 1985 г. то е прието от всички лидери на ЕС като официална емблема на Европейските общности, които по-късно ще се превърнат в Европейски съюз. Всяка европейска институция има и своя собствена емблема.

Други български магазини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *