Подаръци за Свети Валентин

Подаръци за Свети Валентин

идеи за подаръци за 14-ти февруари деня на влюбените

Подаръци за Свети Валентин 

Подаръци за Свети Валентин
Подаръци за Свети Валентин. Оригинални идеи за подаръци за Свети Валентин

Подаръците за Свети Валентин са неизменна част от празника на влюбените. Денят на Свети Валентин е прекрасно събитие, където розите са изпратени от таен почитател, подаръци се обменят между любовници и двойки, наслаждавайки се на романтични вечери, запалени на свещи. Освен традиционния букет от рози и кутия с шоколадови бонбони в сърце, подаръкът на двойката е чудесен обмен, който и двете могат да ценят и да се наслаждават, докато са заедно.

Определяме подаръка на двойката като две части на един и същ подарък, които се вписват взаимно като ръкавица, символизираща идеалния подарък. И само за удоволствие от това, ние подбрахме няколко персонализирани подаръка, които са просто „точните“ подаръци за Свети Валентин. Ето 5 подаръка за влюбени двойки, които можете да си купите за този Свети Валентин.

Нашите топ предложения за подаръци за Свети Валентин са следните:

 1. Възглавничка със снимка на любимия/ата

  Нещо полезно и което няма да захвърлиш някъде и да забравиш както става с половината подаръци, които не са добре подбрани

 2. Чаша с ваша снимка и/или любовно послание

  Може да разгледате едното от много ни предложения за чаши за Свети Валентин. Те са с оригинални дизайни, които ще намерите само при нас. Може да подарите един наистина уникален подарък. На някои от предлаганите от нас чаши може да добавите и име или текст по Ваш избор.

 3. Фоторамка или колаж с ваши снимки

  Това би бил един страхотен подарък, който да Ви остане за спомен за цял живот.

 4. Интимна игра за двойки

  При нас ще намерите огромно разнообразие от игри за възрастни. Повечето са български и имат включени правила за игра в тях. Игрите за пораснали са голям хит и са сред най-предпочитаните за Свети Валентин като нестандартен и закачлив подарък.

 5. Романтично приключение

  Ако половинката Ви обича да пътешетсва, то това би бил идеалният подарък за деня на влюбените за нея. Хем ще я зарадвайте, хем ще прекарате малко време заедно и без да мислите за работа, за това какво има да вършите вкъщи, както и другите досадни ежедневни задължения.

То може да бъде под формата на почивка на някое от най-романтични места по света като Венеция, Барселона, Париж или пък вашето любимо място. Друг вариант е разходка до някое красиво местенце. И не на последно място вечеря в ресторант с панорамна гледка от който може да гледате залеза.

На каквото и да се спрете най-важното е да прекарате страхотно празника на влюбените. Подарък за него е просто едно приятно допълнение. Това не означава, че е без значение.

 

Магазин за подаръци

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *